AVENTO

Improve your street lighting with this highly efficient and budget-friendly range of outdoor LED luminaires

Opis

Generate energy and maintenance savings by choosing the AVENTO street lighting solution. Ideal for various landscapes from pedestrian areas, streets, roads to car parks and even motorways, this outdoor LED luminaire stands out thanks to its superior lumen/watt ratio, delivering high performance and energy efficiency at an affordable price.
AVENTO is the ideal tool to shorten the payback time of an LED lighting installation and to provide the best return on investment, all while being connected-ready for your future Smart City requirements.

  • Snel rendement op de investering
  • Dit armatuur is verkrijgbaar in vier maten om verschillende landschappen zoals straten, wegen, voetgangersgebieden, parkeerplaatsen en zelfs snelwegen efficiënt te verlichten.
    Het volledige AVENTO-assortiment is ontwikkeld om een ​​snel rendement op uw investering te garanderen, ongeacht de grootte die nodig is. Dankzij de betaalbaarheid en superieure lumen/watt-verhouding verkorten deze armaturen de terugverdientijd van een LED-verlichtingsinstallatie.

  • Eenvoudige en snelle installatie
  • De montage van dit armatuur is zeer eenvoudig. AVENTO biedt een gereedschapsloze toegang tot de apparatuurruimte voor installatie en onderhoud.

  • Milieuvriendelijke wegverlichting
  • Naast het gebruik van duurzame en recyclebare materialen, minimaliseert de AVENTO het afval om een circulaire economie te ondersteunen dankzij de 4 formaten die de meest geschikte oplossing bieden met de laagste hoeveelheid grondstoffen. Het genereert ook geen opwaartse lichtstroom (0% ULOR).

  • Bestand tegen hoge temperaturen en zware omstandigheden
  • Door de integratie van grote koelvinnen voor een perfect thermisch beheer is de AVENTO gebouwd om hoge omgevingstemperaturen te weerstaan.

Efficiënte en duurzame prestaties

De AVENTO range kan uitgerust worden met de MidFlex™ fotometrische module die de hoogste efficiëntie biedt in een zeer compact optisch compartiment. MidFlex™ maakt gebruik van de bewezen karakteristieken van mid-power LEDs voor professionele toepassingen. De MidFlex™ fotometrische module is gebaseerd op de combinatie van verschillende modules van 48 mid-power LEDs, strak gepositioneerd voor het maximaliseren van de LED-dichtheid. Het grootste formaat van de AVENTO range kan ook worden uitgerust met de LensoFlex® fotometrische module, uitgerust met krachtige LEDs, om omgevingen te verlichten waar hoge lumenpakketten vereist zijn.

Karakteristike

Klasa električne izolacije
Prenaponska zaštita (kV)
6
8
20
10
Kontrolni protokol(i)
Pridruženi kontrolni sistemi
Izlazna snaga svetiljke (Lm)
2400 - 
70100
Snaga (W)
18.0 - 
490.0
Efikasnost svetiljke - do (Lm/W)
196
Indeks reprodukcije boje (CRI)
70
80
ULOR koeficijent (ULOR)
0%
ULR
0%
Kućište
Aluminium
Optika
Protektor
Tempered glass
Stepen zaptivenosti
Otpornost na udar
IK may be different according to the size/configurations. Please consult us.
Sve konfiguracije
Opseg (radne) temperature
-40 °C to +55 °C / -40 ° F to 131 °F
Depending on the luminaire configuration. For more details, please contact us.

Dimenzije i montaža

AxBxC (mm | inch)
AVENTO GEN2 S - 335x85x308 | 13.2x3.3x12.1
AVENTO 1 - 485x114x310 | 19.1x4.5x12.2
AVENTO 2 - 655x159x359 | 25.8x6.3x14.1
AVENTO 3 - 655x158x578 | 25.8x6.2x22.8
Težina (kg| lbs)
AVENTO GEN2 S - 5.8 | 12.8
AVENTO 1 - 8.1 | 17.8
AVENTO 2 - 11.7 | 25.7
AVENTO 3 - 18.6 | 40.9
Mogućnosti za montažu
Nasadna bočna montaža na završetak – Ø48mm
Nasadna bočna montaža na završetak – Ø42mm
Nasadna bočna montaža na završetak – Ø60mm

Control systems

Controle opties voor AVENTO

De volgende dim/controle opties zijn mogelijk voor de AVENTO armaturen:

· Geen dimming
· 1 - 10V
· DALI
· Beheer op afstand
· Aangepast dim profiel

Optioneel kan de AVENTO uitgerust worden met een standaard NEMA 7-pins ontvanger of Zhaga socket, die een gemakkelijke toegang tot het digitale tijdperk van verlichting mogelijk maakt met geavanceerde verlichtingsfuncties voor het plannen, monitoren en controleren van buitenverlichtingsnetwerken.

Control link

Uputstvo za instalaciju

Horizontaal

Dit armatuur is zeer eenvoudig te installeren. AVENTO 1 en AVENTO 2 worden geleverd met een overdekt montagedeel, terwijl AVENTO S optioneel verkrijgbaar is met een zwart polypropyleen accessoire om het montage gedeelte te verbergen. De AVENTO is ontworpen voor horizontale bevestiging met een universeel bevestigingsstuk voor buizen van Ø42 tot Ø60mm. De hellingshoek van de AVENTO S kan ter plaatse aangepast worden in stappen van 5° (-10° tot +5°).